Keukenrenovatie

Voedselveilige keukenrenovatie door Sentho in authentiek pand

Sentho voerde in opdracht van Martin Laamers van Van Wijnen Arnhem B.V. een prachtige wand- en plafondrenovatie uit bij Siza’s Koonings Jaght / Het Groote Huys in Arnhem. Dit project benadrukt onze expertise om voedselveilige ruimtes te creëren in authentieke panden.

Maatschappelijke verbondenheid
Camping Kooningsveld staat bekend om haar missie: verklein de kloof tussen maatschappij en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De camping fungeert als middel om dit doel te bereiken en onderscheidt zich door te denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Dit maakt hen uniek onder minicampings.

De unieke samenwerking van Camping Kooningsveld
Op het 50 hectare grote park wonen mensen met een verstandelijke beperking in verschillende huizen. De camping bevindt zich aan het einde van het park en is het hele jaar geopend. De camping wordt verzorgd en onderhouden door cliënten in samenwerking met begeleiders. De brasserie “Het Groote Huys” opent deze zomer haar deuren.

Keukenrenovatie: Behoud van karakter met Sentho FRP wanden en plafond
De keukenrenovatie omvatte het vernieuwen van wanden en plafonds in een authentieke keuken. Dit pand voldoet volledig aan de hoge eisen van de voedselverwerkende industrie zonder verlies van karakter. Sentho heeft de wanden direct verlijmd met het slag- en krasbestendige Sentho FRP. Voor het plafond is gekozen voor een hygiënisch systeemplafond met Sentho FRP-platen.

Op naar het volgende project
Dankzij de prettige samenwerking met Martin van Wijnen Arnhem en de heldere communicatie heeft ons team dit project succesvol afgerond. Naast grootschalige projecten die soms weken duren, kunnen we kleinere projecten zoals deze vaak in enkele dagen voltooien. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze efficiënte werkwijze en het gebruik van materialen die ons sneller, hygiënischer en duurzamer maken dan traditionele methoden en producten. Op naar het volgende project! Nog slechts 2000 m² te gaan deze week, klaar voor de volgende 5000 m² volgende week!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven