De Graafstroom

Sentho’s impact op voedselveiligheid bij De Graafstroom

Sentho heeft een paar maanden terug een succesvol project afgerond bij De Graafstroom, een coöperatieve kaasfabriek met ongeveer 200 boeren als eigenaren. En wie kan ons nu beter vertellen hoe dit project is gegaan dan iemand van De Graafstroom zelf. Denis Meijer, verantwoordelijk voor alle technische projecten bij De Graafstroom, deelt zijn ervaringen met Sentho.

De uitdaging: Aanpakken van een oude ruimte bij De Graafstroom
Denis vertelt dat het recentelijk aangepakte gedeelte van De Graafstroom een van de oudste delen van de fabriek was, dat al lange tijd niet was aangepakt. ‘In deze ruimte werd een installatie gebruikt voor het reinigen van apparatuur, waardoor de ruimte door erg vochtig was. Dit tastte de wanden en vloeren aan.  Toen deze installatie werd verplaatst, ontstond de behoefte om deze ruimte grondig aan te pakken’.

Denis Meijer’s over voedselveilige afbouw
‘Ik ben online op zoek gegaan naar bedrijven die vergelijkbare projecten uitvoeren. Naast online informatie hoorde ik ook de ervaringen van een zakelijke relatie die eerder met Sentho had samengewerkt. Voor mij zijn referenties en ervaringen van andere bedrijven belangrijk in het kiezen van een partner voor dergelijke projecten’.

Wandproblemen oplossen bij De Graafstroom
‘Onze uitdaging lag met name bij de wanden. We hebben zelf verschillende opties overwogen, maar konden geen definitieve keuze maken’. Sentho stelde voor om de Sentho FRP-panelen met een onderlaag op de bestaande wanden te monteren. ‘Dit was voor De Graafstroom de ideale oplossing. We zagen dat deze oplossing zeker het gewenste resultaat zou geven’, vertelt Denis.

Resultaten en tevredenheid
Denis benadrukt dat het resultaat naar ieders tevredenheid is en dat het een wereld van verschil heeft gemaakt. ‘De ruimte ziet er strak en netjes uit, wat niet alleen esthetisch bevredigend is, maar nog belangrijker de ruimte is nu gemakkelijk schoon te houden!’

Waarom De Graafstroom koos voor Sentho’s kwaliteit
‘Wij waren specifiek geïnteresseerd in het resultaat en niet bezig met het vergelijken van prijzen tussen verschillende leveranciers. Overigens heb ik geen enkele andere partij gevonden die kon concurreren met wat Sentho te bieden had’.

Communicatie en flexibiliteit
Denis is positief over de prettige communicatie met Sentho, vooral met Niels. Hij benadrukt de nuchterheid van het team en het vermogen om flexibel om te gaan met uitdagingen. ‘Het project verliep soepel, met voorafgaand overleg, risicobespreking en uiteindelijke uitvoering binnen een week. Beter kan niet’, zegt Denis.

Sentho’s succes: De technische expertise en klantgerichtheid bij De Graafstroom
Het succesvolle project bij De Graafstroom benadrukt niet alleen onze technische expertise, maar ook het vermogen om effectief te communiceren en flexibel om te gaan met de behoeften van onze klanten.

Bekijk hier de video!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven