De Wester 1b

Sentho renoveert bij wijkaccomodatie De Wester in Mill

Wijkaccommodatie De Wester, een gemeenschapsvoorziening in Mill, heeft onlangs de bestaande gymzaal gerenoveerd, waar de Leeuwerikschool sinds 1995 gebruik van maakt. Na eerdere vernieuwingen bij Sporthal de Looierij was nu De Wester aan de beurt.

Sentho FRP vernieuwt tegels en plafonds
De oude tegels waren sterk verouderd en ook de kleur paste niet meer bij deze tijd. Terwijl wij groen juist een prachtige kleur vinden, aangezien deze ook in ons logo terugkomt. We hebben de tegels van de verouderde kleedkamers en toiletten direct verlijmd met ons Sentho FRP. Ook hebben we de aanwezige systeemplafonds vervangen door een Sentho hygiënisch systeemplafond met speciale platen.

Sentho gaat uitdaging aan in diverse sectoren
We zijn momenteel bezig met de renovatie van een volgende accommodatie. Onze opdrachtgever wil dat wij dit jaar 5 van dergelijke renovatieprojecten uitvoeren. Hygiënisch bouwen is niet beperkt tot de voedingsmiddelenindustrie; natte ruimtes behoren ook tot onze werkzaamheden. Onze focus blijft op voedselverwerkende producenten liggen, maar we schrikken niet terug voor uitdagingen, zelfs niet als er een dierenopvangcentrum om de hoek komt kijken 😉

Team Sentho: uitbreiding en toewijding aan kwaliteit in hygiënische afbouw
We breiden flink uit en zijn op zoek naar personeel om de groeiende vraag van de markt en onze klanten te kunnen blijven beantwoorden. Bovendien willen wij de kwaliteit die u van ons gewend bent blijven waarborgen. Dat is waar team Sentho voor staat!

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven