Bakkerij na_1

Sentho luidt het nieuwe jaar krachtig in!

Terwijl iedereen druk was met het naar binnen harken van alle kerstdiners en oliebollen waren onze jongens al weer hard aan het werk. Ons team ging aan de slag bij een grote industriële bakkerij. In juni volgt de renovatie van de rest van de ruimtes.

Roestproblemen en hygiëneverbeteringen
Deze keer was de focus op een ruimte waar kratten en karren worden afgespoten. Door vocht en stoom ontstond er roest op de sandwichpanelen aan wanden en plafond. Eerdere RVS-bekleding met siliconenkit faalde en veroorzaakte vochtophoping met het risico op bacteriegroei. De plinten waren niet hygiënisch en daarom monteerden we prefab betonnen stootranden, de P20V2, een betaalbare en effectieve oplossing.

Complete metamorfose met Sentho FRP: een partnerkeuze voor de lange termijn
Met onze Sentho FRP renovatiepanelen onderging de ruimte een complete metamorfose en is nu weer #fabrieksnieuw. De klant, onder de indruk van het resultaat, koos ervoor om Sentho als langetermijnpartner voor de hele fabriek in te schakelen. Een trots moment voor ons.

Sentho FRP: De bewezen keuze voor hygiënische oplossingen in de voedingsmiddelenindustrie
Sentho FRP is corrosievrij, bacteriewerend, slagvast en eenvoudig te onderhouden. Jarenlang de meest gekozen oplossing in de voedingsmiddelenindustrie. In combinatie met ons brede assortiment aan hygiënische oplossingen en deskundig advies bieden we een betrouwbaar en alles-in-één geheel.

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven