Kipketen_1

Sentho FRP: De perfecte keuze voor hygiënische ruimtes

Vorig jaar hebben we met trots meerdere winkels van de snelst groeiende kipproductketen van Nederland gebouwd, en we hebben er alweer 2 opgeleverd. Bovendien staan er nog meer op de planning, waardoor deze keten binnenkort als een olievlek over heel Nederland te vinden is.

Verse en hygiënische kipproducten: Een keuze voor Sentho FRP-panelen
Consumenten krijgen dagelijks de mogelijkheid om verse kipproducten te kopen voor een eerlijke prijs! Dankzij onze gladde Sentho FRP-panelen krijgt elke winkel een schone en hygiënische uitstraling. Onze vakkundige monteurs kunnen binnen enkele dagen een ruimte volledig afmonteren. Klanten kiezen voor glad Sentho FRP omdat het perfect aansluit bij hun formule. Ons product is standaard op voorraad in ons ruime magazijn in Uden, waar afhalen elke dag mogelijk is van 8 tot 17 uur.

Sentho FRP: Flexibel en veelzijdig in kleur en maat
Sentho FRP is verkrijgbaar in gladde en gestructureerde platen met een standaard breedtemaat van 1200 mmm en in standaard hoogtes van 2500/2750/3000/3500 en 4000 mm, in de kleur wit. Uiteraard zijn de platen ook in andere kleuren te krijgen zoals zwart en grijs.

HOT NEWS
Binnenkort is het mogelijk om iedere gewenste kleur of design te krijgen en ook nog eens antibacterieel! Benieuwd naar deze unieke ontwikkeling? Blijf op de hoogte via onze socials voor dit nieuws!

Sentho FRP: Robuust, duurzaam en antibacterieel – Ontdek ons complete hygiënische bouwprogramma!
Het unieke aan Sentho FRP is dat het slagvast, krasvast en antibacterieel is! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek het meest complete programma van Nederland voor hygiënisch bouwen, zowel voor renovatie als nieuwbouw!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven