Sentho blijft groeien

Sentho blijft sterk groeien!

Met de aanhoudende groei van de renovaties in de voedingsmiddelenindustrie verwelkomen we vanaf 1 maart 2024 een nieuwe Senthoriaan.

Het pad vrij maken voor nieuwe talenten
Na de promotie van onze collega Ruben Janssen naar de functie van commercieel verkoper buitendienst, kwam zijn binnendienstfunctie vacant. We zochten daarom naar een sterke nieuwe kracht om het team aan te vullen. Ruben heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en we hebben hem intern opgeleid. Het is fantastisch om te zien hoe mensen zich binnen het bedrijf kunnen ontwikkelen en meegroeien! We wensen Ruben veel succes in zijn nieuwe rol!

Versterking van ons team: Welkom, Marc van den Akker
Met trots verwelkomen we Marc van den Akker, die Rubens rol als commercieel medewerker binnendienst gaat vervullen. Marc brengt jarenlange ervaring in de bouwsector met zich mee en was daarom de perfecte keuze om ons team te versterken. Daarnaast is Marc een enthousiaste sportliefhebber. Hij is actief bij de bekende voetbalclub UDI’19 in Uden en is regelmatig te vinden op de padelbaan. Ook zijn passie voor padel maakt hem een waardevolle toevoeging. Dat is immers een goede reden om nog vaker met het Sentho-team te gaan padellen. Marc past perfect binnen onze Sentho-cultuur en we zijn ervan overtuigd dat hij veel succes zal hebben in zijn nieuwe rol.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven