pluimvee Molenheide 3

Pluimveebedrijf investeert in hygiënisch isolatieplafond

Het eerste plafond van 2024 zit er al weer in. Meer dan 210 m2 verouderd plafond maakte plaats voor hoogwaardige 80 mm isolatiepanelen met foodsafe coating en PIR-vulling. Het vernieuwde plafond voldoet aan de hygiënische eisen van de klant en biedt de juiste RVS afwateringsoplossingen uit ons uitgebreide assortiment.

Isolatiepanelen met foodsafe coating: een duurzame keuze voor energiezuinige en goed geïsoleerde ruimte
Dagelijks krijgen wij de vraag naar onze isolatiepanelen met foodsafe coating. Een aantrekkelijk product die wij naast, enkel- en dubbelzijdig verlijmde FRP isolatiepanelen, kunnen aanbieden. Met ons ruime standaardprogramma en flexibele werkwijze veroveren we snel marktaandeel. Onze vakbekwame monteurs staan paraat voor grote projecten, variërend van koel- en vriespanelen tot Sentho FRP glasvezelversterkte polyester platen. Uiteraard geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De hoge isolatiewaarde draagt niet alleen bij aan een energiezuinig pand, maar ook aan verbeterde isolatie.

RVS afwatering: maatwerk en standaardsoplossingen met unieke eigenschappen
De meeste RVS afwatering die wij verkopen is maatwerk. Vanwege onze korte levertijden en scherpe prijzen zijn wij hierin een bewuste keuze voor onze klanten. Naast het maatwerk RVS hebben we uiteraard ook standaard putten voor directe levering. Uniek dankzij de opgevulde randen met epoxy of een massieve RVS staaf. Onze RVS afwatering voldoet volledig aan de hoogste normen van EHEDG, HACCP, FSCC, en BRC.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven