Hygiënische afbouw_2

Oplossingen voor hygiënische afbouw in Nederland en België

Sentho is al jarenlang dé marktleider in Nederland op het gebied van wand- en plafondrenovatie. De laatste jaren merken we echter ook een groeiende interesse vanuit België, waar dezelfde renovatie-uitdagingen spelen als in Nederland. Oude wanden voldoen niet meer aan de hygiënische normen, maar met onze duurzame oplossingen kunnen we ook Belgische klanten probleemloos van dienst zijn. De voedingsindustrie in België hanteert dezelfde strenge eisen als in Nederland, wat voor ons gesneden koek is.

𝗦𝗲𝗻𝘁𝗵𝗼 𝗙𝗥𝗣-𝗽𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲𝗻: 𝗠𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲 𝗼𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗺𝗲 𝘄𝗮𝗻𝗱𝗿𝗲𝗻𝗼𝘃𝗮𝘁𝗶𝗲
Het verschil tussen de oude en nieuwe situatie is duidelijk zichtbaar en spreekt boekdelen. Met onze 2,3 mm Sentho FRP-panelen kunnen we snel en efficiënt alle wanden renoveren. Deze panelen zijn ideaal voor de voedselverwerkende industrie vanwege hun slag- en krasbestendigheid, in tegenstelling tot poreuze tegelvoegen die vocht en schimmel kunnen opnemen. Bij onze oplossing gebruiken we een unieke 2-componenten epoxyverbinding tussen de platen, waardoor PVC-profielen overbodig zijn geworden. Deze verouderde oplossing is kwetsbaar voor vocht en schimmel en past niet meer bij de moderne tijd. Daarom werken wij sinds 2015 niet meer met PVC-profielen, zodat voedselveiligheid te allen tijde gewaarborgd blijft.

𝗛𝘆𝗴𝗶ë𝗻𝗶𝘀𝗰𝗵 𝗽𝗹𝗮𝗳𝗼𝗻𝗱 𝗺𝗲𝘁 𝗦𝗲𝗻𝘁𝗵𝗼 𝗙𝗥𝗣-𝘁𝗲𝗴𝗲𝗹𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗼𝗽𝘁𝗶𝗺𝗮𝗹𝗲 𝗵𝘆𝗴𝗶ë𝗻𝗲
Voor het plafond koos deze klant voor ons hygiënische systeemplafond met Sentho FRP-tegels, die gemakkelijk af te spuiten zijn. Dit biedt niet alleen optimale hygiëne, maar ook toegankelijkheid voor leidingen en elektra. Ons plafond is niet alleen praktisch, maar ook financieel aantrekkelijk.

𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 𝘂𝗶𝘁𝗯𝗿𝗲𝗶𝗱𝗶𝗻𝗴
We staan tevens aan de vooravond van grote internationale projecten, waarover we u in de komende maanden informeren. Onze nuchtere aanpak en streven naar het beste resultaat met de hoogste kwaliteit maken ons niet alleen in Nederland, maar ook internationaal geliefd bij producenten. Geen nonsens, alleen topkwaliteit!

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven