Strokengordijn

๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐˜๐—ฒ ๐Ÿฒ๐Ÿฌ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟ!

Al 61 jaar voorziet onze allround kipspecialist uit Twente haar klanten van de beste kipproducten. Met een eigen groothandel en productieafdeling bieden zij diverse kipvarianten, van naturel tot klant specifieke producten. Een groot deel van onze producten vindt zijn weg naar de horeca, waar HACCP-normen zeer belangrijk zijn.

๐—ฆ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ต๐—ผ ๐—™๐—ฅ๐—ฃ ๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐˜๐—ฒ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ๐˜‚๐—ด๐—ฑ
Bij de bouw van het pand, ruim 60 jaar geleden, is gekozen voor tegels. Nu, onder het motto โ€œdoe het goed of doe het nietโ€, heeft Sentho de productieruimte nieuw leven ingeblazen. Met Sentho FRP wanden en 160 m2 directe verlijming is de ruimte 60 jaar jonger geworden. Het systeemplafond van 140 m2, was niet zo oud maar wel vergane glorie, werd verwijderd en vervangen door een compleet nieuw systeemplafond met 2,3 mm Sentho FRP tegels.

๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ฝ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ
De doorgangen waren voorzien van dof geworden en versleten pvc-strokengordijnen. Nu schitteren nieuwe strokengordijnen met een RVS ophangsysteem. Behalve betaalbaar, zijn ze eenvoudig te monteren. Door de onderlinge overlapping van de stroken zorgt het voor voldoende tochtafdichting en een makkelijke en probleemloze passage. Naast deze oplossing hebben we het meest complete hygiรซnische deurenpakket van Europa, inclusief snelloopdeuren, pendeldeuren en koeldraai- en schuifdeuren.

๐—ข๐—ป๐˜๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐˜…๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ
Dankzij ons complete programma kunnen wij u ontzorgen. Profiteer als klant van onze one-stop-shop aanpak en laat Sentho uw productieruimte van A tot Z renoveren of nieuwbouwen. Sentho: uw specialist in hygiรซnisch bouwen!

ย 

ย 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven