Plafondsysteem

haccp plafond

Haccp plafondsysteem

De Wonderboard haccp plafondsysteem van vlakke polyester panelen passen perfect en sluiten naadloos op elkaar aan. Ze worden aan het plafond bevestigd met behulp van een frame, dat tegen het bestaande oude plafond wordt gemonteerd. Een Wonderboard haccp plafondsysteem is antistatisch, vuil afstotend en zeer makkelijk te reinigen. Hierdoor voldoen de kunststof panelen aan de HACCP-richtlijnen en aan alle hoge eisen vanuit de Voedsel en Waren Autoriteit.

FRP plafond tegel

Wonderboard FRP plafondtegels worden toegepast in bestaande systeemplafonds. Oude plafondtegels die vuil en vocht aantrekken worden vervangen door Wonderboard FRP plafond tegels. Ook is het mogelijk om de plafondtegel te voorzien van isolatie. De Wonderboard FRP plafond tegel is vanaf 1000 m2 te bestellen in diverse kleuren en brandklassen.

Sandwichpanelen kunststof haccp plafondsysteem

Wonderboard kunststof sandwichpanelen worden toegepast in situaties waar de plafonds vaak gereinigd en afgespoten moeten worden. Het is mogelijk de sandwichpanelen direct tegen het oude plafond te monteren. Ook is het mogelijk, indien er veel leidingen op het oude plafond aanwezig zijn, om een regelwerk aan te brengen waardoor alle oneffenheden worden weggewerkt en er een strakke nieuwe situatie word gecreëerd. Ideaal om moeilijk bereikbare plekken, waar het schoonmaken vaak erg lastig is, weg te werken.

Panelchok honingraat paneel

Panelchok honingraat panelen zijn naadloos met elkaar te verbinden dankzij het messing en groef systeem. De 33 cm brede panelen zijn resistent tegen corrosieve omgevingen, dampen, vetten en zuren en dus zeer breed inzetbaar. Door een regelwerk tegen het plafond te bevestigen is het zeer eenvoudig te monteren met behulp van verborgen schroeven. Bijkomend pluspunt is dat het 100% recyclebaar is en voorzien is van BS2DO brandclassificatie.

Voor een totale hygiënische afwerking van de productieruimte hebben wij ook: wandsysteem, vloertegels een vloeistofdichte vloer, zwevende PVC vloer