Bakkerij

In bakkerijen komen we vaak beschadigde tegelwanden en uitgevallen voegen tegen. Ook het niet meer schoon krijgen van de wanden en plafonds door invloeden van bijvoorbeeld een ingrediënt als gist.  Naast de ambachtelijke  bakkerijen zijn er ook fabrieken waar brood en consumptiegoederen worden vervaardigd die op zoek zijn naar wanden en plafonds die makkelijk te reinigen zijn en een bepaalde vorm van duurzaamheid vertegenwoordigen.

HACCP bakkerij

In een bakkerij wordt brood, koek, gebak, banket of dergelijke andere producten gemaakt. Waar met voedsel wordt gewerkt moet HACCP richtlijnen opstellen om het productproces hygiënische te laten verlopen en besmettingsrisico’s in kaart te brengen. De hygiënische afbouwproducten binnen ons assortiment dragen bij aan de HACCP richtlijnen en alle andere hoge kwaliteitseisen zoals de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA ). Montage geschiedt volgens de VGM normen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheids Checklist Aannemers).

Hygienische voordelen:

  • Optimale hygiëne
  • Eenvoudig te reinigen
  • Gestructureerde oppervlakte waar vuil zich niet aan nestelt
  • Bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen
  • Geen corrosie of roestvorming
  • Absorbeert geen geuren
  • Slag- en stootvast
  • Water en vuilafstotend
  • Brandveiligheid (mogelijk)
  • Schimmelwerend
  • Duurzaam en flexibel
  • Eenvoudige montage
  • Hygienische: HACCP – EU – BRC – FDA – USDA

Wat Sentho voor bakkers kan betekenen

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontzorgen en realiseren van hygiënische renovatie of nieuwbouw projecten. Wij gebruiken hierbij Wonderboard, dat marktleider is in hygiënsche afbouw volgens HACCP en Voedsel en Warenautoriteit richtlijnen. Wij kunnen de gehele productieruimte renoveren of nieuw te bouwen, van vloeistofdichte vloer, wandsysteem in verschillende soorten zoals isolerende of scheidingswanden en hygiënische plafondsysteem.

 

 wandsysteem
 plafondsysteem
 Vloerafwerking
Wandsysteem Plafondsysteem vloertegels