Zwevende PVC vloer – droge ruimtes

Zwevende PVC vloer

Sentho b.v. levert een zwevende PVC vloer die los gelegd wordt op de bestaande dekvloer. De vloer wordt wel volledig afgelast door middel van onze PVC lasnaden, de vloer bestaat daarna uit 1 geheelDeze PVC vloer onderscheidt zich van vele andere vloeren door de hoge Rutchwaarde (11) en hoge slijtvastheid (dikte is 1 cm.). In de meest uiteenlopende bedrijfstakken en industrieën zijn de zwevende PVC vloeren uitermate geschikt als bedrijfsvloer. Sentho biedt voor iedere branche een unieke bedrijfsvloer, volledig zwevend en/of deels verlijmd met de bestaande ondervloer.

Verbeterde arbeidsomstandigheden

De geluiddempendheid van onze vloeistofdichte vloer draagt bij tot een hoge mate van verbetering van de arbeidsomstandigheden.

Brede toepassing

Doordat onze zwevende PVC vloer een hoge chemische bestandbaarheid heeft is er een zeer breed toepassingsgebied: o.a. bakkerijen, slagerijen, voedingsverwerkingsruimtes, scholen (technieklokalen), sportscholen, garages, drukkerijen, fabriekshallen, metaalbedrijven. Deze vloer is alleen toe te passen in droge ruimtes of in ruimtes waar maar een beperkte hoeveelheid water gebruikt wordt. In ruimtes waar veel water gebruikt wordt om bijvoorbeeld te reinigen, dan adviseren wij ten allen tijde onze vloeistofdichte vloer.

Alle ontwerpen mogelijk

Door de toepassing van de diversen kleuren lasdraad kan een speels en kleurig effect worden bereikt met onze PVC vloer. De diversen kleuren tegels kunnen met elkaar verlegd worden zodat het maken van onuitwisbare markering tot de mogelijkheden behoort.

We hebben ook vloeistofdichte vloer en klikvloer

PVC vloeren
zwevende vloer

Specificaties zwevende PVC vloer

Materiaal gerecycled PVC- materiaal
Afmeting 500 x 500 mm
Dikte 10 mm
Kleuren zwart, grijs en rood
Gewicht 16.0 kg p/m²
Verpakking 50 m² geseald op een pallet
Puntbelasting 50 kg p/cm²
Hitte bestendigheid tot 70° Celsius
Brandbaarheid NEN 1775 klasse T1
Warmteweerstand 0.056 m² K/W