Vloeistofdichte vloer

Vloeistofdichte vloer

Sentho b.v. levert HACCP vloeren. een daarvan is de vloeistofdichte vloer die massief verlijmd wordt op de bestaande dekvloer. Deze PVC vloer onderscheidt zich van vele andere vloeren door de hoge Rutchwaarde (11) en hoge slijtvastheid (dikte is 1 cm.).

Verbeterde arbeidsomstandigheden

De geluiddempendheid van onze vloeistofdichte vloer draagt bij tot een hoge mate van verbetering van de arbeidsomstandigheden.

Brede toepassing

Doordat onze vloeistofdichte vloer een hoge chemische bestandbaarheid heeft is er een zeer breed toepassingsgebied: o.a. bakkerijen, slagerijen, voedingsverwerkingsruimtes, scholen (technieklokalen), sportscholen, garages, drukkerijen, fabriekshallen, metaalbedrijven.

Certificering

Tevens kan de vloer aangebracht worden volgens de V.V.V. (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening, voorheen P.B.V. normen zodat de vloer gekeurd kan worden en van een vloeistofdichtheid certificaat kan worden voorzien.

Alle ontwerpen mogelijk

Door de toepassing van de diversen kleuren lasdraad kan een speels en kleurig effect worden bereikt met onze PVC vloeren. De diversen kleuren tegels kunnen met elkaar verlegd worden zodat het maken van onuitwisbare markering tot de mogelijkheden behoort.

We hebben ook: wandsysteem, plafondsysteem, zwevende PVC vloer en klikvloer

PVC vloeren
vloeistofdichte vloer
PVC vloeren

Specificaties vloeistofdichte vloer

Materiaal gerecycled PVC- materiaal
Afmeting 500 x 500 mm
Dikte 10 mm
Kleuren zwart, grijs en rood
Gewicht 16.0 kg p/m²
Verpakking 50 m² geseald op een pallet
Puntbelasting 50 kg p/cm²
Hitte bestendigheid tot 70° Celsius
Brandbaarheid NEN 1775 klasse T1
Warmteweerstand 0.056 m² K/W