Kunststof sandwichpanelen

Sentho is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder voor complexe  nieuwbouw-  en renovatieprojecten waar hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten belangrijk zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hygiënische, vloeistofdichte vloer  en/of isolerende  wand-, plafond- en vloersystemen met het merk Wonderboard.

Kunststof sandwichpanelen

Sentho levert en realiseert projecten waar kunststof sandwichpanelen toegepast moeten worden. De kunststof sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in een verschillende diktes die ideaal toepasbaar zijn als isolerende wand- of plafondsystemen. De structuur die op de kunststof sandwichpanelen zit heeft een zelfreinigend effect waardoor vuil zich moeilijk zal nestelen. Hierdoor kunnen de sandwichpanelen goed schoongemaakt worden en kun je jaren lang gebruik maken zonder enige renovatie. De panelen zijn onderhoudsarm en ideaal om toegepast te worden in kozijn- of deurvulling en om HACCP hygiënische ruimtes te bekleden.

De kunststof sandwichpanelen zijn eenvoudig te monteren. De sandwichpanelen kunnen hoog isolerend zijn (afhankelijk van de dikte), slagvast en waterafstotend. De panelen zijn ideaal om toegepast als wand en plafondbekleding. Ideaal voor nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Advies, ontzorgen en realiseren

Advies kun je alleen maar geven door situaties goed in te schatten en door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Door onze ruime ervaring in uiteenlopende branches zijn in onze ogen ”problemen” vaak minder groot en professioneel oplosbaar.

Problemen herkennen en oplossen. Bij Sentho bent u daarvoor aan het juiste adres. Zodra uw keuze op Sentho is gevallen, begint voor Sentho het begeleidingstraject. Onze begeleiding ontzorgt u, bij het vertalen en bereiken van uw wensen. Sentho B.V. is uw partner in de realisatie van het gehele project, zowel in begeleiding als uitvoering.

Onze vakkundige montageploegen hebben jarenlange ervaring met renovatie en nieuwbouwprojecten in de voedings-, farmaceutische- en automotive industrie. Doordat wij flexibel omspringen en rekening houden met productieprocessen, zal het stilleggen hiervan tot een minimum worden beperkt. Wij nemen de gehele realisatie van hygiënische afbouw inclusief sandwichpanelen voor onze rekening.