Voor plinten

haccp plinten
aanrijdbeveiliging

Hygiënische kunststof plinten

Als hygiënische plintafwerking zijn er meerdere mogelijkheden. Samen met de klant bepalen we wat de beste oplossing is in de desbetreffende situatie. Veel voorkomende situaties zijn waar veel verkeer, zoals bijvoorbeeld palletwagens en heftrucks, in de productieruimten komen en wanden kunnen beschadigen. Hier kunnen dan bijvoorbeeld speciale stootplinten toegepast worden die vervaardigd zijn van gewapend beton en gedeeltelijk of volledig voorzien zijn van RVS of gegalvaniseerd staal. Voor minder “drukke” productieruimtes maken we gebruik van een tweedelige hygiënische kunststof plinten. De kunststof plinten worden in vele situaties toegepast omdat deze betaalbaar en zeer efficiënt is. De tweedelige kunststof plinten zijn ook verkrijgbaar als massieve variant of in een RVS uitvoering.

Naast de kunststof plinten hebben wij ook stootplinten, een vloeistofdichte vloer, deurkozijnen en een zwevende PVC vloer

Aanrijdbeveiliging

Het is van grootbelang dat wanden in bepaalde situaties worden voorzien van een zogenaamde aanrijdbeveiliging. Een beschermde wand gaat langer mee en is makkelijk te reinigen. Bij beschadigde wanden zal vuil zich op gaan hopen waardoor er gevaarlijke onhygiënische situaties ontstaan. Op het gebied van aanrijdbeveiligingen zijn er meerdere producten mogelijk. Wij maken gebruik van hoogwaardige RVS stootranden. Deze laten we custom made vervaardigen omdat elke situatie weer anders is. De stootranden verkleinen de kans op beschadigingen aan wanden door heftrucks, palletwagens of kooiaap. Indien gewenst kunnen er kunststof stootranden toegepast worden.