Kunststof kozijnen en deurpanelen

Sentho b.v. is leverancier van kunststof kozijnen, ramen, deurpanelen in de hygiënische sector, wij kunnen u het totaalpakket aanbieden wat volledig voldoet aan de HACCP norm. Door de ruime keuze in specifieke vormen van profielen, de verschillende verbindingen en de kleurcombinaties kunnen wij altijd voorzien aan uw eisen.

Waarom kunststof kozijnen?

Voor wie zich afvraagt waarom kunststof kozijnen zo veel meerwaarde biedt, wij hebben een opsomming gemaakt. Kunststof is eigenlijk het enige materiaal wat voldoet aan de hoge eisen van de HACCP norm. Wij gaan voor het beste en schoonste, net zoals wij u het beste zullen adviseren!

Duurzaam, onderhoudsarm, isolerend, brandwerend.

Kunststof hoeft niet geschilderd te worden, kunststof bladdert niet af en is kleurvast, hiermee is het onderhoudsarm en erg hygiënisch. Hiermee draagt u een winstgevend steentje bij aan het milieu.  Kunststof is oersterk materiaal. Bij een eventueel ongeluk waarbij het kozijn / deurpaneel een schok te verwerken krijgt versplintert het niet! Past u tevens goedgekeurd hang- en sluitwerk toe, dan voldoet uw kozijn volledig aan de inbraakwerende eisen conform SKG-weerstandsklasse 2.

We hebben ook pendeldeurendeurkozijnen, zwevende PVC vloervloeistofdichte vloer en strokengordijnen.

kunststof kozijnen
deurpanelen
kunststof deurpaneel