Wandsysteem

Wandsysteem

Wandsysteem van Wonderboard is geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw. Wonderboard panelen worden hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is. Sentho speelt met Wonderboard® in op ontwikkelingen in industrieën, die moeten voldoen aan de strenge normen vastgesteld in de artikelen 15 en 16 van de Warenwetregeling Hygiëne en Levensmiddelen. Wonderboard® wandsteem en en plafondsysteem voldoet aan de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Doordat de Wonderboard HACCP wandsysteem vuilafstotend, slagvast, schimmel en bacterie werend zijn, is het goed toepasbaar in uiteenlopende industrieën. Het totale Wonderboard programma wordt door ons aangeboden waardoor voor iedere situatie de perfecte oplossing geboden kan worden. Wonderboard HACCP wandsysteem absorberen niet en zijn volledig ondoordringbaar, het is gemakkelijk te reinigen en de meest hygiënische oplossing die op de markt te verkrijgen is.

Wonderboard kan gebruikt worden door direct te verlijmen op oude traditionele tegelwanden. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van Wonderboard sandwichpanelen. Wonderboard kunststof sandwichpanelen worden gebruikt in situaties waar de wand bijvoorbeeld voorzien is van een coating waardoor directe verlijming niet mogelijk is. Of wanneer er aan een bepaalde isolatiewaarde voldaan moet worden.

Panelchok Hi-PIR systeem

Om te voldoen aan de hoge eisen van bouwmaterialen met betrekking tot thermische isolatie en brand gedrag presenteren we een nieuwe generatie panelen. De letters PIR verwijzen naar Polyisocyanuraat, een geëvolueerd systeem polyrethaan formules. Het voordeel van Panelchok Hi-PIR panelen is dat ze licht van gewicht zijn en geen water absorberen. PIR schuim is zeer resistent tegen chemische stoffen. Dankzij de gesloten celstructuur maken schimmels en bacteriën geen kans. Ideaal voor industrieën waar hygiëne hoog in het vaandel staat.

We hebben ook: plafondsysteem, vloertegelsdeurkozijnenvloeistofdichte vloer en zwevende PVC vloer

hygienische oplossingen