Advies, realisatie, ontzorgen

Leverancier en uitvoerder van hygiënische afbouwsystemen voor wand-, plafond- en vloer die voldoen aan de HACCP eisen.

Sentho is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten waar hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten en HACCP eisen belangrijk zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hygiënische, vloeistofdichte vloer en/of isolerende wand-, plafond- en systemen. Onze systemen worden met name toegepast in voedselbereidingsruimten binnen de food-, horeca- en zorgsector en lenen zich ook uitstekend voor toepassing in opslag- en distributieruimten, autowasstraten, showrooms en koeltechnische ruimtes.

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen

Elke situatie wordt vakkundig beoordeeld. Nadat wij de bestaande situatie hebben geïnventariseerd, zullen wij onze bevindingen met u evalueren en u van een gedegen advies voorzien. Van advies tot realisatie. Het gehele project kunnen wij u uit handen nemen. Indien gewenst kunnen wij een project ook voorzien van massieve RVS stootplinten.

Onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en HACCP eisen

Met de systemen van Sentho kun je op een eenvoudige, betaalbare en efficiënte wijze je bedrijfsruimten laten bekleden of renoveren aan de hand van de HACCP eisen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken en monteren van afbouwsystemen conform de EU normen en de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA ). Montage geschiedt volgens de VGM normen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheids Checklist Aannemers).

haccp eisen